24 August, 2010

Beautee Ampoules- Kulit Cantik Mulus


BEAUTEE ampoules contain botanical extracts and vitamins in various combinations and do not have any preservatives and colours, due to the airtight packaging. BEAUTEE ampoules can have remarkable effects on various skin conditions. Visible results are achieved within a short time after application. Use before and after facial powder mask will boost up facial result. Massage with ultrasonic machine after applying ampoule will achieve beauty salon treatment result.

Direction to use:
Break ampoule bottle neck at white lined area with a towel or folded tissue, pour out 1/3 into palm and apply to 1 side of face using fingertips to dab in the contents, follow same steps for next half of face, remaining contents apply onto neck and chest area.
1 box = 10 Ampoules
Harga: RM30 nett

Jenis-jenis Ampoules
Collagen Ampoule -For Pre Make Up and Moisturizing and Promote Glowing of Skin
Ini untuk mengebukan lagi muka, nampak glowy je...collagen juga berfungsi untuk meremajakan kulit sbb ada anti-ageing. Sebelum make up sapukan ampoules dalam 5 mins sapukan bedak..mmg superb..collagen sama function dgn neutralizing cuma utk lebih glowy disarankan guna colagen.
** Sesuai untuk semua jenis kulit

Firming Ampoule-Lifting and Firming for Matured Skin
Anti kedutan, meremajakan kulit dan menghilangkan garis halus serta kedut di wajah. Juga firm kan kulit(bhg bawah dagu) bagi penggunaan jangka panjang.
**Sesuai untuk ageing skin, normal to dry skin
**Tidak sesuai untuk kulit berminyak

Eye Care Ampoule -Reduce Eyes Puffiness and Dark Circles
Khas untuk mengurangkan kedut, garis halus serta gelung hitam bawah mata. Sesuai untuk mereka yang selalu tak cukup tidur sehinggakan mata tu naik lebam atau jadi eye bag.
** Sesuai untuk semua jenis kulit
 
Neutralizing Ampoule -For Pre Make Up and Moisturizing
Memang amat berkesan untuk menegangkan kulit wajah disamping menyegarkan kulit. Byk kami supply utk salon mak andam, antara salah satu rahsia untuk buatkan wajah pengantin nampak cantik dan makeup pun lasting sepanjang hari. Juga disarankan kepada wanita yg nak maintain cantik dengan kulit wajah yg tak berkedut,ampoule ini boleh membantu, consider sebagai anti-aging agent juga. B4 wat photoshoot pkai ampoules ni mmg marbeles!!!
** Sesuai semua jenis kulit

Open Pore Ampoule -Minimize Open Pore
Ampoule jenis yang ni sesuai untuk mereka yang mempunyai liang romaygbesar. Selalunya dikaitkan dengan masalah kulit berminyak.Penggunaan ampoule secara teratur, mampu mengatasi masalah open pores.Masalah open pores boleh diatasi, tp bukan dengan 1 malam je. Kena pakai berterusan k, kalau 1 kali guna terus ok, mesti ampoule tu dijual dengan harga ratus2. Chaiyok!
** Sesuai semua jenis kulit
 
Purifying Ampoule -For Acne, Pimples and Oily Skin
Purifying ampoule berperanan utk mengawal pengeluaran sebum. Amat sesuai untuk kulit berjerawat, sensitive dan kulit yang berminyak. Bagi yang mengalami masalah jerawat, anda disarankan menggunakan purifying ampoule dahulu bagi menyelesaikan masalah jerawat anda, lepas tu soothing ampoule then boleh la nak guna whitening ampoule utk putihkan kulit.
**Sesuai utk kulit berjerawat, berminyak, sensitive
**Tidak sesuai untuk kulit kering dan ageing skin

Soothing Ampoule -Prevent Irritation and Calm Skin
Soothing ampoule berperanan untuk mengelakkan masalah kulit akibat persekitaran. Amat sesuai untuk mengelakkan jerawat timbul semula (digunakan selepas penggunaan purifying ampoule). Juga mampu mengatasi masalah kulit berminyak
**Sesuai untuk kulit berminyak, berjerawat, sensitive dan normal kepada kering.

Vitamin C Ampoule -For Anti Oxidant and Radiant Glow
Ampoule Vitamin C ini adalah pure 100% dengan kandungan Vit C, dan sudah pasti khasiatnya tinggi sebagai agen anti oksidan serta menaikkan seriwajah. Vit C juga berperanan menangani masalah liang pori wajah terbuka.Yang nie ramai suka...xperlu nak susah2 gi cucuk vitamin ckatmuka..pakai jer ampoule nie..kesan pasti memukau..
**Sesuai utk semua jenis kulit

Whitening Ampoule -Whitening Effect for Dark Skin
Ampoule yang paling dicari-cari dan paling laris. Tujuannya adalahuntukmencerahkan kulit muka tetapi tidak mengeringkan kulit kerana ampoule ini mampu memberi kelembapan pada wajah. Whitening ampoule juga mampu mengatasi masalah kulit kusam. (Jika anda mengambil supplement,itu adalah bagus utk kesihatan kulit dari dalam. Jika anda satukan supplement seperti Bwhite dgn whitening ampoule, proses pencerahan berlaku lebih pantas, dan sudah pasti memuaskan. *Ramai mak andam sarankan utk yang bakal naik pelamin, consider sebagai penaik seri or emegency treatment)
**Sesuai utk kulit normal to dry skin.
**Tidak sesuai utk kulit berminyak (sbb ada kandungan pelembab yg boleh menyebabkan makin berminyak kulit nanti)

Clarifying Ampoule -For Stimulate Cell Renewal and Diminishes Scars
Clarifying ni bagus utk ilangkan parut jerawat selepas pakai purifying + soothing digalakkan mengambil clarifying utk ilangkan bekas-bekas jerawat hodoh tu.. muka pon nampak sekata je.
**Sesuai untuk semua jenis kulit
 
Bust Ampoule -Lifting the Sagging Bust, Improve Blood Circulation
Bust ampoules ni pulak untuk breast yg kendur bertambah mantap,digalakkan diambil bersama thanyaporn sbg supplemen. Cara pemakaian hendaklah diurut mengikut kaedah pusingan jam.
**Sesuai untuk semua

klik untuk lihat Testimonial

1 comments:

Angin Selat Melaka on October 31, 2011 at 10:59 PM said...

Hi...

Disamping mengunakan produk make-up yg anda syorkan, boleh juga kalau ditambah penampilan kecantikan itu dgn meng-implementasi-kan petua kecantikan tradisional yg ada di sini:

Petua Kecantikan Selanjutnya selepas make-up

Semoga berjaya sampai ke tahap memuaskan dlm bidang kecantikan. Tq.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

News

Loading...
 

My Cinta ♥ Boutique Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare