27 July, 2010

Smokey Green Makeup

0 comments
Dari mata turun ke hati..jadi serlahkan kecantikan mata anda. Jom layan mekap2.

26 July, 2010

3-in-1 Transformers

0 comments
Travel blanket + single size comforter + pillow and even cushion cover.
Size:48" X 60"

PRICE:RM40
Postage WM: RM5 EM:RM10

3-in-1 Princess

0 comments
Travel blanket + single size comforter + pillow and even cushion cover.
Size:48" X 60"
PRICE:RM40
Postage WM: RM5 EM:RM10


3-in-1 Ben 10

0 comments
Travel blanket + single size comforter + pillow and even cushion cover.
Size:48" X 60"



PRICE:RM40
Postage WM: RM5 EM:RM10

25 July, 2010

3-in-1 Barcelona

0 comments


Travel blanket + single size comforter + pillow and even cushion cover.
Size:48" X 60"

PRICE:RM40
Postage WM: RM5 EM:RM10

Barcelona Bed Sheet

0 comments
To all Barcelona fan, here your chance. Bed sheet customised for you~


Bed sheet type
1) Single : RM40
2) Queen : RM60
3) Single + Comforter: RM130
4) Queen + Comforter: RM170

3-in-1 Chelsea

0 comments
Travel blanket + single size comforter + pillow and even cushion cover.
size:48" X 60"

PRICE:RM40
Postage WM: RM5 EM:RM10



3-in-1 MU

0 comments
Travel blanket + single size comforter + pillow and even cushion cover.
size:48" X 60"

PRICE:RM40
Postage WM: RM5 EM:RM10

3-in-1 Liverpool

0 comments
This multipurpose item :
Travel blanket + single size comforter + pillow and even cushion cover.
size:48" X 60"

PRICE:RM40
Postage WM: RM5 EM:RM10

Hair Removal Device

0 comments

Japan and South Korea the latest popular Beauty Gadgets, women make up Taiwan's well-known program, "Queen" host Lan Xinmei strongly recommended this to many celebrities and the audience.As easy to use, excellent results, so that surprised everyone, has swept South Korea Japan and Taiwan, as an indispensable tool for female beauty.

Electric Eyelash Curler

1 comments
Electric eyelash curler that could curl your eyelash in just second. Will not break your eye lash. Safe and reliable: micro-temperature control circuit board, without any damage to the eyelashes, moderate hyperthermia can also play a role eliminate bags under the eyes too!
Direction of use:
Just cramp your eyelash for 2-3 times in 15 seconds
Lasting effect :It can last for 1-2 days

Price :RM10*
*not include postage

24 July, 2010

Exclusive Abstract Bed Sheet

0 comments
Corak natural dan abtrak yang cantik


Bed sheet type:
1) Single : RM60
2) Queen : RM90
3) Single + Comforter: RM170
4) Queen + Comforter: RM230

Exclusive Cream Bed Sheet

0 comments
Corak bunga eksklusif dgn latar warna cream

Bed sheet type:
1) Single : RM60
2) Queen : RM90
3) Single + Comforter: RM170
4) Queen + Comforter: RM230

23 July, 2010

Princess Barbie Bed Sheet

0 comments
Sweet design for your daughter....Princess Barbie..She will love it!!!

Bed sheet type:
1) Single : RM40
2) Queen : RM60
3) Single + Comforter: RM130
4) Queen + Comforter: RM170

BEN 10 Bed Sheet

0 comments
Special for your kids...Ben 10 lover~ Grab it while stocks last!!!

Bed sheet type:
1) Single : RM40
2) Queen : RM60
3) Single + Comforter: RM130
4) Queen + Comforter: RM170

Liverpool Bed Sheet

0 comments
To all Liverpool fan, here your chance. Bed sheet customised for you~


Bed sheet type
1) Single : RM40
2) Queen : RM60
3) Single + Comforter: RM130
4) Queen + Comforter: RM170


Chelsea Bed Sheet

1 comments
To all Chelsea fan, here your chance. Bed sheet customised for you~


Bed sheet type:
1) Single : RM40
2) Queen : RM60
3) Single + Comforter: RM130
4) Queen + Comforter: RM170
5) King + Comforter : RM220

MU Bed Sheet

1 comments
To all MU fan, here your chance. Bed sheet customised for you~

Bed sheet type:

1) Single  : RM40
2) Queen : RM60
3) Single + Comforter: RM130
4) Queen + Comforter: RM170
5) King + Comforter   : RM220

20 July, 2010

Bedak Mineral Istimewa + Pos Percuma*

0 comments
Kulit Sensitif? Berjerawat? Solekan Tak Tahan Lama?

Wajah anda mungkin alah pada bedak solekan biasa, bedak telkum atau sunblock cecair. Berubahlah kepada pilihan yang lebih baik!

Diperbuat dari 100% tanah galian asli dan bahan mineral terpilih untuk melindung, merawat serta merapi wajah anda.Berfungsi sebagai pelindung matahari, faundation serta bedak solekan.Bebas talkum, bahan sintetik, minyak, pengawet dan pewangi!

Harga Semenanjung: RM48
Sabah/Sarawak:RM52
(pos PERCUMA)

Jenis Bedak Mengikut Warna Kulit

0 comments






Warna cream peach ni
sesuai untuk anda yang
memiliki kulit putih
kemerahan.





Warna sawo yellow ni
sesuai untuk anda yang
memiliki kulit putih
kekuningan.





Warna natural bluff ni
sesuai untuk anda
yang memiliki kulit
sederhana @ sawo
matang.






Warna honey ni sesuai
untuk anda yang
memiliki kulit
sederhana kemerahan.









Warna mocha ni sesuai
untuk anda yang
memiliki kulit gelap.

19 July, 2010

Cara pemakaian bedak mineral

0 comments
CARA PENGGUNAAN

Tips untuk menggunakan mineral makeup ni. Kebanyakan daripada pengguna masih lagi tidak biasa dengan penggunaan mineral makeup. Takut kalau tersalah guna, akan mengakibatkan pembaziran & nampak kurang natural. Menggunakan mineral make up sepatutnya digunakan bersama brush iaitu KABUKI brush. Kabuki brush sangat lembut, meratakan mineral powder (menutup pores dgn efektif) & menjimatkan penggunaan mineral powder. Tapi disebabkan harga KABUKI brush ni agak mahal, tak ramai yg nak melabur semata-mata untuk brush. But brush is one of the important factor when using mineral makeup.


1.Sapukan moisturizer ke muka sebelum menggunakan mineral powder.
2.Goncangkan bekas powder yg bertutup dan gunakan brush/span.Tuangkan powder melalui lubang kecil bekas tu ke penutupnya.

3.Gunakan brush kecil(brush utk eyeshadow),untuk menutup cela atau parut dimuka anda. (Seperti guna concealer)

4.Kemudian tekan brush (foundation brush/brush besar)atau span pada bekas penutupdan tekan hujung brush/span pada setiap bahagian seperti tengah dahi, pipi kiri kanan, dagu & hidung.

5.Rata/Sapukan powder menggunakan brush secara sapuan bulatan(circular motion) sehingga semua powder pada muka anda telah kelihatan rata. Kalau menggunakan span, ratakan sapuan ke bawah.

6.Anda boleh mengulang langkah diatasutk mendapatkan kemasan yg anda ingini terutamanya di bahagian bawah mata atau seluruh muka dan leher.

7.Anda boleh juga menggunakan 2 jenis ton warna utk melakukan shading…bagi mendapatkan ton wajah serta bentuk wajah yg anda ingini :-

Contohnya, utk shading di bahagian pipi gunakan ton warna sedikit gelap dari ton yg digunakan pada base kulit anda. (shading gelap di tepi pipi utk efek muka sedikit tirus). Utk kulit cerah yg sgt pucat, selepas guna base 01 yg sesuai dgn warna kulit, boleh gunakan sedikit ton 02 atau 03 utk menambahkan sedikit warna kulit.
Selepas 20-30mins sapuan mineral powder, kulit anda akan kelihatan lebih natural kerana minyak muka anda telah sebati dgn mineral powder ini.

18 July, 2010

To get Longer & Volume Up + Repair in just 14 days?

0 comments
DERMAFLEECE MAX GROWTH PREMIUM



Incredibly growth, volume and glossy added to your lashes that seems to go on forever! No need mascara, lash extension or fake eyelashes...


DERMAFLEECE MAX GROWTH PREMIUM, fortified with Glycosaminoglycans:


* Helps to add volume and support
* Stimulates to help eyelashes growth
* Seals and helps to repair eyelashes against splitting and breaking
* Provides nutrition that your eyelashes needed

Harga: RM65 only!!!
 
SOLD OUT



*price shown not included postage
*pre-order item: 50% deposit required

16 July, 2010

Al-Fatihah

0 comments
Al-fatihah buat Allahyarham Tok Piah di atas pemergiannya ke Rahmatullah pada pagi tadi (16/07/2010) di Hospital Besar Sultanah Bahiyah, Alor Setar.  Semoga roh beliau dicucuri rahmat..Amin.
Ramadhan kali ini takkan sama tanpamu...

14 July, 2010

Pertukaran Nama Baru

0 comments
Para pelanggan yang dihormati,

Kami ingin memaklumkan pertukaran nama My Cinta Shoppe ke My Cinta Boutique atas nilai-nilai komersial dan publisiti.

Sekian
-Admin-

12 July, 2010

Miss Rose Romantic Color

0 comments
Mekap miss rose yang banyak digunakan oleh stewardess...
baunya wangi spt Anna Sui...
warna terang dan tahan lama...




68 eyeshadows+ 8 face powder ( termasuk shading + highlight)
3 applicators
*cover spt buku warna gold yang exclusive~



Stok terhad!!!

Normal price: RM100
Harga pengenalan : RM80

Harga Promo Raya: RM70 ( dari 13/08/2010 sehingga 3/9/2010)

11 July, 2010

Petua Menghilangkan Sakit Perut

0 comments
Apabila berlakunya keadaan ni kita mungkin akan ke klinik/hospital utk mendapatkan ubat @ boleh je beli pil chi kit teck aun kat kdai/farmasi. Tapi kekadang agak lambat utk sembuh. Kalau nak diikutkan orang-orang tua dulu..banyak btul petuanya.Untuk peyot(perut) meragam,memulas, memerot dsbnya sehingga menyebabkan ceri-beri (cirit-birit).  Antara petua yang diguna-pakai ialah dengan meminum air yg kelat....spt air teh kelat (teh tanpa gula), memakan daun jambu batu dan....

yg paling best petua mak:
bancuhkan sesudu tepung gandum dgn air suam pastu minum...Insyaallah dalam sejam peyot da rasa stabil..hehe.

Cubalah! :)

10 July, 2010

Cara nak bentuk kening

0 comments
Nak kening cantik macam ni? Jom tengok cara mcm mana nak buat...


08 July, 2010

Modern Palestinian Bridal Makeup

0 comments
More arabic makeup,this time we take a look at Palestinian Bridal Makeup~ 
Enjoy !!!!!!!!!!


Dear Value Customer

0 comments
Thank you for your support. Our promotion has ended yesterday 07/07/2010. All item will return to the normal price.

Most item had been sent out but some of the item  had encountered a delay due to some problem.Dont worry I will update soon.

Love u all.

07 July, 2010

Bollywood Bridal Makeup

0 comments
Jai hooo~ Jai hooo...aja aja zindagi...
Hari nie kita tgk mekap ala bollywood k...jom tengok!!!








Rekemen produk:
120 color Eyeshadow
The Classic Eyeliner
66 lip palette

MAC The Classic Eyeliner

0 comments
Limited Edition Clasic Eyeliner
Stock are limited,so grab yours today!!!

Harga pasaran: RM30
Harga promo: RM25 


Click the video for demo....




06 July, 2010

Sexy Smokey Eyes

0 comments
Wanna get a hot look for Party?? Let check this out!

Mac blush 4 Tone

0 comments

RP: Rm30/pcs
Promo: RM25/pcs
Limited stocks only~

04 July, 2010

Egyptian Queen inspired makeup

0 comments
Arabic make-up with a rich and amazing eye make-up. As per request from my BFF Aisyah, here's the arabic make-up.

 Enjoy the video~



To get the similar looks you can also use MAC 88 warm palette...

Hair Bumpits - Big Happie Hair

0 comments
From flats to FABULOUS!!!

Selalu tgk cte kat tv rambut artis Hollywood yang cantik2 dan rambut pengantin memang leceh.Nak buat rambut macam gambar kat bawah ni tapi slalu tak jadi,ambil masa lama..nak pegi kedai, tp byk $$$ plak nak labur :)


Kalau la bleh buat rambut tak sampai 5 minit...
Kalau la buat rambut pengantin tak leceh...
Kalau la pergi dinner dapat rambut mcm artis...

Tak ada Masalah!!! Cuba lah Hair Bumpits ~




Harga???
Cuma RM30 sahaja
Jom layan video cara nak pakai~ Enjoy :)


03 July, 2010

MAC 66 Lip Palette

0 comments
price: RM85


Lip palette ni byk digunakan oleh mak andam utk mekap pengantin...memang best sebab ada 66 color yang boleh match dgn sumer mekap..

02 July, 2010

Mekap ala Kim Kardashian

0 comments
Hari ni tgh mencari-cari idea nk mekap dinner...nak cari yang natural tapi glamer.hehe. Terjumpa mekap tutorial ni...lawa sgt ala Kim Kardashian gitu~ Just guna Mac 120 color eyeshadow...enjoy the video!












Klik di sini untuk beli
Related Posts with Thumbnails
 

My Cinta ♥ Boutique Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Online Shop Vector by Artshare